Over Annonu

Annonu-av.com is specialist in spreekgestoelten. In hout, kunststof en metaal vindt u meer dan 70 modellen waarvan er vrijwel altijd 40 designs uit voorraad leverbaar zijn. Bezoek onze showroom nabij het vliegveld Eindhoven.

U vindt maar liefst 40 modellen met een prijs onder € 1000,00. Een instap model in kunststof begint bij € 495,00. Alle designs kunt u aankleden met een logo of bedrijfsnaam, geremde wielen, led verlichting voor het afleesblad en nog veel meer accessoires. 

Lees meer

Webshop spreekgestoelten

Annonu-av.com heeft een groot aantal spreekgestoelten standaard uit voorraad leverbaar. In onze showroom (Zandven 2B - 5508 RN Veldhoven - vlakbij vliegveld Eindhoven) kunt u een twintigtal spreekgestoelten komen bekijken.  

Andere webwinkels van Annonu-av.com zijn o.a. ipadstandaardshop.nl, standaardwinkel.nl, ipadkarshop.nl.

Naar de webshop

1
3
1
5
2
Katheder Court

Wie is Annonu

Annonu is een Nederlands bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en vervaardigen van spreekgestoelten en supports voor tablets en grootformaat monitoren.

Annonu  

"The Art of Presentation"

Wat maakt Annonu

Annonu is een Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige spreekgestoelten, presentatie desks en presentatie standaards voor onder andere tablets en grootformaat monitoren. Doordat Annonu zelf aan de basis van de ontwerpen staat, is het mogelijk om een product specifiek aan uw wensen te laten voldoen. De grote varieteit in product oplossingen en designs kenmerkt de creativiteit van Annonu. 

Speciaal geselecteerd

Spreekgestoelte Armagosa Wood Bekijken

Spreekgestoelte Armagosa Wood

Metalen katheder Platinum Bekijken

Metalen katheder Platinum

 Arc Led powered spreekgestoelte Bekijken

Arc Led powered spreekgestoelte

 Ferm Outdoor Spreekgestoelte Bekijken

Ferm Outdoor Spreekgestoelte